Activiteiten rond het Lago Trasimeno

Een dagje Assisi          Een dagje Siena

De huizen liggen midden in Italië, in de regio Umbrië om en nabij het meer van Trasimeno. Een omgeving, die onbeperkte mogelijkheden biedt tot het maken van wandel- en fietstochten. Bordjes met “Verboden Toegang” zijn hier nog niet uitgevonden. Het is een zeer gevarieerd landschap en u geniet beurtelings van een prachtig uitzicht over het meer met zijn drie eilanden en een oneindig panorama over de vallei met zijn beboste heuvels.

Op de hoogste toppen, eens strategische punten, doen de middeleeuwse kastelen hun best het landschap nog fraaier te maken. De bergen Monte Amiata (1738 m) en de Monte Cetona (1148 m) met hun uitlopers vormen de achtergrond. Perugia, de hoofdstad van Umbrië is één van de best bewaarde steden met een etruskisch, middeleeuws karakter. Vooral in de lager gelegen binnenstad waant u zich teruggezet in de middeleeuwen. Ook kunt u hier kennismaken met de renaissance cultuur in Italië. Elk dorp in de omstreken en de buurt van het meer is een monument. Overal vindt u wel een herinnering uit etruskische, of middeleeuwse tijden.

nike run roshenike air maxasics gel lyte 3 pas chernike free run billigonitsuka tiger serranofitflop malaysiaair maxasics mexico 66fitflop shoes mennike air maxasics gel lyte 3fitflop shoesasics gel lyte 3asics gel lyteair maxfitflop bootsasics nimbus 18zapatillas roshe runasics gel lyte 5 femmefitflop shoesasics nimbus 19air maxnike free run baratasfitflop salenike air force 1nike free run dameasics gel lyte 3 beige