Huurvoorwaarden

De prijzen voor de accommodaties zijn weekprijzen (van zaterdag tot zaterdag). Bij de prijs zijn inbegrepen: linnengoed, handdoeken, water, gas en elektriciteit. De verwarming is in het laagseizoen niet in de prijs opgenomen en wordt verrekend op basis van effectief verbruik. Wekelijks wordt het linnengoed verschoond

Prijzen

Voor reserveringskosten wordt € 25,= in rekening gebracht.

Voor een extra bed kunnen kosten in rekening worden gebracht, dit is per locatie verschillend.

Betalingsvoorwaarden bij reservering van een accommodatie:

Een aanbetaling van 40% op het moment van reservering. Het restbedrag van 60% dient uiterlijk 30 dagen voor aanvang van de huurperiode in ons bezit te zijn. Betalingen worden verricht via onze bankrelatie.

Annulering

U wordt verzocht zelf een reisverzekering en annuleringsverzekering af te sluiten. Bij een annulering uwerzijds worden de volgende kosten in rekening gebracht: 15% indien de annulering meer dan 50 dagen voor de aankomstdatum plaatsvindt. 50% indien de annulering tussen 50 en 30 dagen voor de aankomstdatum plaatsvindt. 90% indien de annulering minder dan 30 dagen voor de aankomstdatum plaatsvindt of ter plekke.

Borgsom

Bij aankomst dient een borgsom te worden gedeponeerd bij de eigenaar of de lokale agent waar u de sleutel ophaalt. De borgsom is afhankelijk van het gehuurde object. De borgsom wordt terug gegeven op het moment van vertrek, na aftrek van eventuele kosten die gemaakt zijn door het toebrengen van schade aan de accommodatie.

Aankomst en vertrek

Aankomst dient te geschieden op zaterdag tussen 16.00 uur en 18.00 uur, tenzij anders met u overeengekomen. Vertrek op zaterdag voor 10.00 uur, tenzij anders met u overeengekomen. Bij vertrek worden de sleutels ingeleverd bij de eigenaar of de lokale agent, of na voorafgaand akkoord op de bestemming. U krijgt dan ook uw borg terug.

Routebeschrijving

Een maand voor vertrek naar de accommodatie, als uw 2e termijn is betaald, sturen we u per post/mail de routebeschrijving en de Reisinformatie toe.

Klachten

Klachten dienen schriftelijk gedeponeerd te worden bij Prima Volta, of mondeling bij de eigenaar c.q. onze lokale agent.

Prima Volta is niet aansprakelijk voor ongemakken veroorzaakt door nutsbedrijven. Gebreken aan een door u gehuurde accommodatie vallen onder de verantwoordelijkheid van de eigenaar van de accommodatie, Prima Volta controleert jaarlijks de accommodaties.

Prima Volta is niet aansprakelijk voor diefstal of zoekgeraakte eigendommen van onze huurders.

Met het tekenen van de huurovereenkomst gaat u akkoord met deze voorwaarden

Lara & Ludo

nike run roshenike air maxasics gel lyte 3 pas chernike free run billigonitsuka tiger serranofitflop malaysiaair maxasics mexico 66fitflop shoes mennike air maxasics gel lyte 3fitflop shoesasics gel lyte 3asics gel lyteair maxfitflop bootsasics nimbus 18zapatillas roshe runasics gel lyte 5 femmefitflop shoesasics nimbus 19air maxnike free run baratasfitflop salenike air force 1nike free run dameasics gel lyte 3 beige